Herrlaget

BAJEN CHALLENGE – Vinn en bandyuppladdning med Uffe och Klasse!


Supporterinitiativet Bajen Challenge, en sida där vem som helst kan starta utlottningar till förmån för Hammarby har nu en utlottning som Bajen Fans startat där en bandyuppladdning med Uffe Eriksson och Klasse Johansson står på spel.

 

Vill du käka och ta en bira med två av Hammarbys största legendarer?

 

Klasse Johansson är definitionen av en bajare; då, som nu, för alltid.

 

Uffe Eriksson: eleganten som många bajare hade som sin största idol på 80-talet.

 

Båda är frekventa bandybesökare och hjälper nu till med en challenge för att stötta Hammarby Bandy.

 

Du och en kompis får äta lunch och dricka något gott tillsammans med Uffe och Klasse inför matchen mot Motala på Bandyns dag den 12 januari. Mat och lämplig dryck ingår tack vare Zinkens krog, och grabbarna kommer säkert att bjuda på några härliga stories. Start för bandyuppladdning: 11:30, avslag i matchen 13:45.

 

För att delta i utlottningen av denna eminenta bandyuppladdning, behöver du swisha minst en tia till Hammarby Bandy på 123 513 6684, märk betalningen med ”bandyuppladdning”.. 10 kr = en lott. 100 kr = 10 lotter, etc.

 

Viktig info för alla som vill delta: 

Swisha Hammarby Bandy och märk betalningen med ”bandyuppladdning”, klistra sedan in ditt swishkvitto i kommentarsfältet nedan. När lotteriet stänger sker dragning av vinnare med slumpgenerator. Lottningen avslutas idag fredag 11/1-19 kl. 19.


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se