Herrlaget

Bajen Rough House på fredag


 

 

25:e maj är det femte året som Bajen Rough House arrangeras i Eriksdalshallen. Vi kommer att finnas på plats och sälja rabatterade säsongskort.
Årets gala bjuder på en match mellan Hammarby och Warszawa. Tidigare år har galan gästats av Göteborg, Djurgården, Panathinaikos och Helsingfors. Dryga 1000 åskådare besöker galan, vilken gör den till Sveriges största Olympiska Boxningsgala.
 

Boxning på högsta nivå väntar
Hammarby ställer upp med 3 landslagsboxare i sin trupp och tufft motstånd väntar från öst. Warszawa har en stor boxningsscen och en stor tradition av att ta fram skickliga samt hårda boxare. Publiken kan vänta sig boxning på landslagsnivå med hårda bataljer.
 

Lyfta boxningen
Hammarbys boxningsförening är en liten men slagkraftig klubb, vilken kämpar för att utvecklas och göra den olympiska boxningen mer känd. Våra boxare tävlar flitigt, men enda chansen att se Bajens bästa boxare hemma på Söder är under Bajen Rough House.
 

Visa Hammarbys mångfald
Bajen Rough House är en Hammarbyshow där vi vill slå ett slag för mångfalden i Hammarbys Idrotts- och supporterföreningar, vilka bjuds in för att finnas på plats och möta fansen. Rafflande fighter, underhållning, DJ och mycket mer utlovas.
 

Fredag 25:e Maj
Bajen Rough House, Eriksdalshallen
Insläpp och afterwork – 17:00 
Matchstart – 19:00
 

Mer information om galan finns på www.bajenroughhouse.se.

 

Stefan Magnusson


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se