Redaktionellt

Borlänge Cup


 

Hammarbys P13 lag, U06, har i helgen varit i Borlänge och spelat Borlänge Bandy Cup. En klassisk turnering som genomförts i 33-år i följd på Tunets IP. Här har storheter som bröderna Einarsson, Daniel Liw, Jesper Jonsson m fl blommat.

 

I år deltog 16 lag från hela Sverige inklusive Stabaek från Norge. Alla 37 matcher direktsändes i webradio.

 

Vi hamnade i grupp C tillsammans med finalisterna i Aros Bygg Cup IFK Vänersborg, Tillberga och SBBK. Vi lyckades vinna vår grupp och var klara för kvartsfinal redan innan sista omgången. Väl i i kvartsfinal mötte vi våra grönvita antagonister från Gurkstan. För ett år sedan möttes vi i kvartsfinal i Knatten cup och lyckades vinna. För en dryg vecka sedan vände vi underläge 1-3 i Västerås på Hakonplan till seger med 5-4!

 

Nu kl 07.00 i 14 minusgrader och snöyra lyckades vi inte komma upp i samma nivå mot ett starkt VSK som välförtjänt vann med 2-4. Tunga 1-2 svarade Hammarby bekante Andreas Westmans son Max för med ett långskott.

 

 

Vetlanda vann slutligen turneringen rättvist med hela 5-0 i finalen. Minns var ni först läste talangen Anton Gustafsson, som bl a svarade för 3 mål i finalen mot Borlänge.

 

U06 åkte Bajenbussen till Borlänge och sammanfattar helgen som väldigt lyckad. IFK Vänersborg skickade t o m ett mail efter förlusten mot oss och tackade för bataljen. Dessutom är vi inbjudna att komma ner på försäsongen i deras hall för träning och utbyte. Så behandlar man bandyvänner.

Lagledare Henrik Möller


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se