Redaktionellt

Dags för bolagsstämma – och påfyllnad i styrelsen i Hammarby Bandy AB


Hammarby Bandy AB:s bolagsstämma hålls i början av juni och inför den pågår arbete för att föreslå stämman en styrelse med uppdraget att driva verksamheten under kommande år och säsong. Sammankallande i den grupp som har uppdraget att lägga ett förslag till majoritetsägaren Hammarby IF Bandy, är Py Börjeson. Hemsidan har ställt tre frågor till Py:

 

Vad är ert uppdrag inför bolagsstämman?

Vi ska sätta samman en bra styrelse med rätt kompetens och ett bra engagmang, för att driva verksamheten inom Hammarby Bandy AB, som ju i första hand är herrelitverksamheten och de stora event vi har på Znkensdamms IP. Vi vill ha personer i den styrelsen som både har ett engagemang för bandyidrotten och stort kunnande i hur det är att driva företagsverksamhet.

 

Vilka personer letar ni efter?

Vi vill föreslå en grupp personer som kan samarbeta bra. Det är oerhört viktigt. Vi vill dessutom ha olika kompetenser i styrelsen: företagsekonomiska kunskaper, organisationsförmåga och kreativitet är bra egenskaper. Jag tror att det är viktigt att man har en glöd för bandyidrotten och för Hammarby Bandy också. Det gör arbetet roligare.

 

Om någon är intresserad av att engagera sig och vill veta mer om hur det är att jobba i styrelsen, hur gör man då?

Då tycker jag absolut att man ska höra av sig till oss i gruppen, mejla direkt till mig på pyborjeson@gmail.com senast den 20 maj.

 

Hammarby Bandy


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se