Herrlaget

David Thorén vill bli bättre på allt


 

Hur är läget med dig, David?

Det känns bra.

 

Vad var det som fick dig att krita på för Bajen?

Hammarby har för mig ett helt nytt och annat sätt att spela bandy. Både träningskvaliteten och spelarna är bättre än vad jag är van vid. Förutom det så har Hammarby har alltid varit ett häftigt lag som man har följt. Det lockar när de hör av sig. David ser fram emot första hemmamatchen på Zinken. Dock kunde han inte låta bli att påpeka att han gjorde sitt första mål mot Bajen.

 

Känner du att du har kommit in truppen?

Jag har blivit bra mottagen och känner att jag har kommit in gänget. Gruppen är sköna grabbar och det är lätt att komma in gruppen. 

 

Vad känner du att du vill bidra med i laget? Förutom en massa mål. 

Bidra med hårt jobb och bra snabb skridskoåkning.

 

Du kom till Bajen för att utvecklas har jag läst, är det något speciellt du känner att du kommer att förbättra?

Jag är 20 år och vill bli bättre på allt! Det är ett tråkigt svar, men så är det.

 

Hur fick du ditt nummer på ryggen i Bajen?

Jag ville ha nr 6, men det var ju Claessons. Så det gick ju inte. Så då valde jag nr 66. Numret 6 har hängt med sen start, men jag vet inte riktigt varför. Det bara är så. 

 

Hur laddar ni inför Svenska Cupen? 

Vi kör på med träning på rink och försöker hitta och förfina våra roller på träningsmatcherna. Vi försöker hitta en bra känsla i gruppen.

 

Hur går det för er i Svenska Cupen? Ni vinner väl?

Vi går in för att vinna varje match. Det går inte att säga vilka som blir det tuffaste motståndet av Edsbyn, Villa Lidköping och Vänersborg i gruppspelet. Det är så mycket som spelar in som t.ex. dagsform. Alla matcher blir tuffa.

 

Hur är det att träna på rink, du är inte van med det?  

Det är skillnad mot att träna på stor plan. Tempot är högre på rink och de som har varit med ett tag är riktigt snabba. Man får träna på snabba beslut och på små ytor. Men det är som det är. Det visste jag när jag innan jag kom hit.

 

/Mats Öström


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se