Redaktionellt

Derby mot Sirius ikväll


Match mot Sirius från Uppsala är nog så nära man kan komma ett bandyderby i Stockholmsområdet. Tyvärr kanske, eftersom derbyn alltid gäller lite extra. Se bara på drabbningarna mellan Broberg och Bollnäs.

 

Hammarby har inte riktigt nått upp till förväntad nivå på de fyra första matcherna i Elitserien, eller hur Stefan Karlsson?
– Om du tänker poängmässigt så hade vi inte gjort någon kalkyl över den utvecklingen, så det vet jag inte. Spelmässigt är vi dock inte helt nöjda. Vi spelar bra under perioder för att sedan falla ur under andra delar av matcherna.

 

Och vad beror det på?
– Vi har mött väldigt bra motstånd. Edsbyn och SAIK hör naturligtvis till topplagen och så har vi mött serieledaren Villa. men så har vi inte varit riktigt bra defensivt, men det jobbar vi på. Vi kör vidare enligt vårt koncept. Vi tror stenhårt på det vi gör.

 

Sirius ikväll. Hur tar ni er an dom?
– Det är ju ett derby som sagt, mot ett mycket stabilt och svårspelat lag. Dom slog oss två gånger i fjol och gick till semifinal. Det är ett mycket bra lag som vi har full respekt för.

 

Hur ser laget ut ikväll?
– Gustav Björkman och Robert Rimgård vilar. En junior är med på bänken.

/HANSL


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se