Föreningen

Elitlicensen


Bandyförbundets Ekonominämnd meddelade igår fredag att 10 elitserieklubbar beviljas Elitlicens för säsongen 2018/2019 och att 4 klubbar ännu inte uppfyller de ekonomiska kraven. Dessa klubbar har nu fram t o m mars 2018 på sig att säkerställa de förutsättningar som krävs för Elitlicens till nästkommande säsong. Hammarby är en av dessa klubbar.

 

Detta besked var väntat. Vi har en bra och kontinuerlig kontakt med Ekonominämnden, som nästa år byter namn till Licensnämnden, säger ordförande Jan Henriksson och klubbchefen Anders Hagbo i ett uttalande.

 

I augusti presenterade vi vår handlingsplan och redovisade budgeten för hela verksamheten. Ekonominämnden ställer sig positiv till det man hittills tagit del av. Man känner, liksom vi själva, att vi är på god väg. Något annat än att vi senast till 1 april beviljas Elitlicens finns inte på kartan. Vi ska dock ha klart för oss att vägen dit är tuff och uppförsbacken brant, då vi på ett eller ett par år ska få till en ekonomi i balans och som är hållbar över tid. Vi har många år med negativt ekonomiskt resultat som ska vändas. För att lyckas med detta behöver vi all hjälp som vi kan få, varför alla supportrars och partners stöd är livsviktigt.

 

Alla kan göra en insats det är TILLSAMMANS som vi ska lyckas. Vi tar tacksamt emot tips på nya sponsorer, privatpersoner, medlemmar etc som kan vara med och bidra till denna utveckling. Vi har sagt att detta år är det ”Vinna eller försvinna” som gäller!

 

Ge ditt bidrag till kampanjen 1000 ger 1000. Vi har hittills samlat in 350.000 kr. Hjälp oss till miljonen, som ska vara på plats senast i vår!

 

Vi ses på Zinken!

 

Jan Henriksson, ordförande
Anders Hagbo, klubbchef


Copyright © 2017 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se