Herrlaget

Fagerström avstängd – nu sluter vi upp


Vetlanda BK har efter en anmälan till videogranskningsgruppen lyckats få Christoffer Fagerström avstängd i morgondagens match. Det var när Tobias Nyberg trodde att han kunde köra över Fagerström men själv stöp i isen som det hände.

 

Detta innebär ännu mer tändvätska inför morgondagen. Kom till Zinken så bär vi fram Hammarby och visar att matcher avgörs på isen och inte via anmälningsblanketter. Noterbart är att vi valde att inte anmäla Viktor Törner för den vidriga bentacklingen i förlängningen på Jesper Jonsson.

 

Köp din biljett till matchen här

 

Hammarby Bandy


5 kommentarer till Fagerström avstängd – nu sluter vi upp

 1. Tobias skriver:

  Denna kommentar hör snarare hemma på ett supporterforum eller i en facebook-grupp än på en seriös bandyklubbs egna webbplats. Alldeles för vinklad och närsynt — så höj nivån.

 2. Göran Åhlund skriver:

  Bra ändå att som medlem få veta hur Bajen bandy agerar. Hör hemma på hemsidan

 3. Kallegubben skriver:

  SVAR TILL ”SÄGER TOBIAS VEM?”
  Detta är ett medlems- och supporterforum, till vilket även vår seriösa klubbledning och egna funktionärer meddelar viktiga administrativa såväl som sportsliga fakta och strategier. Protester, avvikande uppfattningar och genmälen ingår självfallet också!

 4. Kallegubben skriver:

  MATCHSTATISTIK:
  https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=23373&season=2017&r=0.2334502749145031

  Nivåhöjning:
  Meddelas härmed att Viktor Törner utvisades för ännu en regelvidrig bentackling.

 5. Tokte skriver:

  Fast han blev ju inte avstängd för att Nyberg stöp i backen, det var ju hugget med klubban i ryggen när Nyberg åkte i marken som han stängdes av för. Om du tycker det hör hemma på en bandyplan kallegubben så vet jag inte riktigt vad du är för en primitiv individ.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se