Bolagsinformation

Hanteringen av aktier i Hammarby Bandy AB

Hammarby Bandy AB (HBAB) är som bekant avnoterat från Aktietorget. Det innebär att personer som innehar aktier och vill avyttra dessa eller personer som önskar förvärva aktier i HBAB inte har någon officiell handelsplats att vända sig till.

Styrelsen för HBAB har därför beslutat följande:

De aktieinnehavare som har intresse av att avyttra aktier i Hammarby Bandy AB skall i förekommande fall anmäla sina önskemål till Hammarby Bandys kansli ( info@hammarbybandy.se).

Samma gäller för dem som önskar förvärva aktier.

Kansliet kommer därefter att förmedla önskemålen till köpare/säljare.

Hammarby Bandy AB bedriver elitbandy verksamhet på högsta nivå i Stockholm. Bandyklubben grundades 1905. Hemmaarena och bolagets säte är välkända Zinkensdamm på Söder. Hammarby Bandy har ambitionen att utveckla och spela den mest underhållande bandyn inför Sveriges bästa bandypublik. Med utgångspunkt i en bred och lokalt förankrad ungdomsverksamhet utvecklar vi spelare ur egna led och bygger klubbkänsla för framtiden.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se