Herrlaget

Förlust i Vetlanda efter förlängning


 

Det blev förlust med 5-4 (3-2) i den andra kvartsfinalen efter förlängning. Hammarby började bra och Jesper Jonsson kunde göra 1-0 i den nionde minuten efter en  retur. De grönvita verkade ha bra koll på matchen men mellan den tjugoandra och tjugofjärde minuten visades återigen vilken ologisk sport bandy är. Vetlanda gjorde tre mål (ett på straff) och vips var förutsättningarna ändrade. Hammarby kom dock igen och reducerade efter en tilltrasslad hörnsituation och även den här gången var det Jesper Jonsson som var målskytt. 3-2 stod sig sedan fram till halvtidsvilan i en jämn halvlek.

I andra halvlek inledde Hammarby bäst och pressade Vetlanda högre och det gav resultat. Inom loppet av en och en halv minut vände man matchen genom mål av Alan Dzhusoev och ett självmål av Vetlanda. Efter målen hade Hammarby ett spelövertag och borde ha stängt matchen men Vetlanda kvitterade på hörna och 4-4 stod sig matchen  ut. Det var heta känslor även i denna match och bland annat åkte Alan och Jocke Andersson ut för slagsmål i samband med en Vetlandahörna. 

Förlängningen blev jämn med chanser åt båda håll men Hammarby kändes lite hetare. Bland annat hade både Kasper Milerud och David Brodén några mycket farliga skott. När vi satt och väntade på straffar avgjorde dock Vetlanda efter en hörnretur genom Johan Löfstedt. Snöpligt, ja! Rättvist, nej! Det är bara att ta nya tag på tisdag och hoppas att publiken sluter upp. På Zinken är vi bäst!

 

Magnusson  


En kommentar till Förlust i Vetlanda efter förlängning

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se