Herrlaget

Hammarby Bandy möter finska mästarna under VM-uppehållet


Elitserien har VM-uppehåll och då passar Hammarby på att spela träningsmatch mot sin vänförening Veiterä från Finland nu på lördag med matchstart kl 12.15.

 

Hammarby och Veiterä ingick i höstas ett avtal som sportsligt samarbete och utbyte och som en del av detta arrangeras denna vänskapsmatch. Veiterä kommer från Villmanstrand och är regerande finska mästare och de leder för tillfället den finska ligan klart. Veiterä kommer liksom Hammarby att sakna sina landslagsspelare men det kommer ändå bli en intressant match mellan två topplag från respektive land.

 

Som Hammarby Bandy-supporter får du i matchen även tillfälle att se spelare som kanske inte annars får så mycket tid på isen då Hammarby saknar 5 ordinarie spelare som är i Ryssland och spelar VM.

 

Tältet kommer öppnar 11.00 och matchen mellan A-lagen börjar 12.15. Det är fri entré och efter A-lagsmatchen kommer det även att spelas en ”old boys”-match där tidigare generationers Hammarby och Veiterä-spelare gör upp på isen. Det kommer även finnas tid för mingel i tältet. Det kommer inte att bjudas på någon musik från scenen men tältet kommer som vanligt erbjuda värme och gemenskap. 

 

Detta är även den perfekta uppladdningen för alla som ska vidare till Bajenkvällen på Hovet!

 

Vi ses på Zinken!

 


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se