Herrlaget

Information inför första bandymatchen i Tele2 Arena


Imorgon fredag kommer Hammarby och Sandviken spela den första historiska bandymatchen i Tele2 Arena. Vi uppmanar alla att köpa biljett i förväg för att undvika långa köer. Här följer kort information kring fredagen, vi ser fram emot en fartfylld seriefinal!

 

Undvik långa köer genom förköp

Vi uppmanar så många som möjligt att köpa biljetter i förköp, för att undvika långa köer på plats och kunna komma in till matchstart. Biljettinsläppet startar från kl. 18.00 och det kommer vara intervjuer på isen i samband med uppvärmningen, så det finns goda anledningar att komma i tid.

 

Köp biljett:

http://www.ticnet.se/event/bandyfest-pa-tele2-arena-den-10-januari-2014-biljetter/298495

 

Publik- och säkerhetsinformation

Observera att det inte kommer vara tillåtet att ta med sig egen dryck på arenan, alltså inga ”Bandyportföljer” på den här matchen. Vi vädjar till publiken att inte tända pyroteknik, vilket ger oss dryga böter, något som Hammarby Bandy inte har råd med. Visitering kommer att genomföras i samband med matchen. Det kommer att finnas mat- och alkoholservering inne i arenan.

 

Intervjuer, försäljning av souvenirer, lotter och programblad  

Vi kommer att ha souvenir-, lott (50-50-lotter)- och programförsäljning inne i arenan. Robert Tennisberg kommer agera skridskoåkande reporter i samband med matchen.

 

Stängt tak

Arenan kommer att ha taket stängt.

 

Information till funktionshindrade

Parkering sker i garaget under arenan. Det kommer finnas trafikvärdar som kommer att kunna hänvisa funktionshindrade var de ska parkera. På biljetten står det vilken ingång/ar som gäller.

 

Spara biljetten och gå på januaribandy för halva priset

För alla med biljett till seriefinalen nu på fredag Hammarby-Sandviken i Tele2 Arena! Spara biljetten och visa upp i entrén på Zinken så får du inträdet för januaripriset 80 kr i samband med matchen Hammarby-IFK Kungälv. Priset 80:- gäller alla biljettkategorier dvs. medlemmar, Bajen Fans, ungdomar, pensionär och vuxen.

 

Tillsammans ser vi fram emot historiens första bandymatch i Tele2 Arena!

 

 

Hammarby Bandy

 

bandy_info


9 kommentarer till Information inför första bandymatchen i Tele2 Arena

 1. Henrik Eskilsson skriver:

  Inga Bandyportföljer!?
  Avgå!

 2. Lennart skriver:

  Det är väl inte själva portföljen som är förbjuden, bara ev. dryck och ”pyro” i den?

 3. Ante skriver:

  Det blir inget publikrekord.
  För dålig marknadsföring (som alltid vid alla typer av idrottsevenemang i Stockholm) och biljettpriset är alldeles för högt men 10 000 lär det säkert kunna bli men det är inget särskilt med det.

  Har själv sett Nässjö IF i seriespel med liknade publiksiffror (i en småstadsidyll, 20 000 innevånare mot Stockholms miljon och dessutom utomhus i kyla).
  Hoppas det blir pengar över till Bajen efter alla kostnader med matchen och att det inte snöar för kallt så att fler än förköparna kommer.

 4. Sten skriver:

  Vad gäller för säsongskortsinnehavare VIP kort mm
  Måste man köpa biljett ?

 5. knetten skriver:

  DN hade en helsida i morse om kvällens match och att köpa en sådan sida är inte billig. Några extra kanske artikeln drar.

 6. Bob skriver:

  Inget särskilt med den bästa publiksiffran på 60 år. Nej då!

 7. Janne skriver:

  Vad jag har hört så ska det gå att komma in på en speciell sektion!

 8. Hassebanan skriver:

  Nässjö IF i seriespel, ja va kostade inträdet i bondhålan , 5 kr? , Är ju fredag , finns annat att gör i Stockholm än att se bandy, som det inte finns i bondhålor…

 9. knetten skriver:

  Liknande publiksiffror? 11.890 är den tredje högsta siffran i seriespel genom tiderna och Nässjös bästa siffra kommer från 1962 då det knappt fanns TV i Småland och alternativet var att gå på bandy eller till någon frikyrka. I modern tid har Nässjö somnat in som den lantortshåla den är till Jönköping.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se