U20

Juniorerna på lyckat träningsläger i Sandviken


Förberedelserna inför den kommande säsongen är i full gång för våra juniorlag. Den gångna helgen spenderades i Sandviken med många timmar på stor is.

 

 

 

Bristen på istider på stor plan är ett årligen återkommande problem inom Stockholmsbandyn som förhoppningsvis snart är ett minne blott. Våra juniorlag är inte undantagna denna problematik utan fick den gångna helgen åka upp till Sandviken för ett träningsläger.

 

U20 och U18 åkte upp gemensamt på lördag morgon och två ispass var avverkades för båda gängen. Fokus under helgen har varit på spelstarter, uppspel och spelmetodik. Stora framsteg inom dessa områden syntes redan under lördagens pass. Det var tydligt att se vilken positiv effekt de större ytorna gjorde åt våra spelare. Lördagskvällen avslutades med lite bowling som lite samkväm för att fortsätta få ihop gruppen.

 

Under söndagen avverkades ytterligare två ispass, dessa gjordes gemensamt. På första passet fortsatte lagen på temat spelstarter, uppspel och spelmetodik för att sedan avsluta helgen med att spela en internmatch på andra passet. Trots många trötta huvuden och ben var det positivt att se att det vi har tränat på och och pratat om börjar ge effekt, det bådar gott inför framtiden.

 

 

För U20 väntar härnäst en träningsmatch mot Västerås SK i morgon lördag i Västerås. Nästa helg åker man till Vänersborg för att spela Vänercupen. Motståndet i denna cup blir IFK Vänersborg, TB Västerås och Villa Lidköping BK. För U18 väntar en träningsperiod innan nästa match stundar.


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se