Herrlaget

Robban Rimgård till Broberg/Söderhamn


Vår mångårige försvarsspelare Robert Rimgård har bestämt sig för spel i Broberg/Söderhamn den kommande säsongen men det var inget lätt beslut att fatta för 30-åringen.

 

-Nej, det var riktigt svårt, säger Robban. Det kändes verkligen i hjärtat när jag tömde min plats på Zinken i går. Tolv år går inte omärkt förbi.

Robban kom från GT 76 2006 och började i U19 och kom året efter med i A-laget.

 

-Jag var först högerback men har även spelat på mitten. Libero blev jag när Olle Englund flyttade hem efter guldet 2013. Första säsongen i A-laget stänkte jag faktiskt in tolv mål på hörna, någonting som jag inte har lyckas med att överglänsa sedan dess.

 

Vilket är ditt roligaste minne i Hammarbytröjan? 

 

-Givetvis det nämnda guldet 2013, två kommer guldet 2010 men även säsongen 2007/2008 var häftig. Vi var väldigt nederlagstippade men vann alla grundseriematcher på Zinken och slog ut Villa i kvarten. Sedan blev det förlust mot SAIK men vi var ändå vinnare.

 

Och nu bär det norrut…

 

-Ja, Broberg hörde av sig och det lät intressant. Jag har tjejen kvar i Stockholm så det blev bara ett år så länge som jag signade för.

 

Är det några du vill tacka i Hammarby?

 

-Alla spelare ledare och våra fantastiska fans och jag menar verkligen det. Stämningen på Zinken kan vara elektrisk och går inte att mäta sig med någon annan arena i Sverige, avslutar den blivande Hälsingebon.

 

Vi tackar Robban för alla hans år i Hammarbytröjan och önskar honom lycka till och välkommen till Zinken i vinter.

 

 

Magnusson 


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se