Redaktionellt

Rutan inför Bajkal


 

På måndag är det dags för träningsmatch mot ryska Bajkal Energy tränat av den inte helt obekante Andrej Pasjkin. Andrej, som tränade Hammarby förra säsongen är tillbaka igen i rysk bandy. Vår lagkapten Calle Rutqvist ser fram emot matchen mot ryssarna:

 

-Det är alltid kul att möta ryssar, det blir tuta och kör, säger Calle. Jag känner mig återställd från känningen i baksidan som jag fick under Svenska cupen, jag ska träna idag (se fredag) men jag tror att det inte är några problem.

 

Hur tycker du försäsongen har känts så här lång?

 

-Som vanlig är det lite upp och ner men det har ändå känts lite vassare än vanlig. Vi har fått några riktigt bra nyförvärv och jag tror att vi har något riktigt bra på gång. Vi gjorde fyra-fem bra halvlekar i svenska cupen och  spelade stundtals riktigt bra.

 

För egen del då, blir det svårare med åren att hänga med?

 

-Nej, jag har mer rutin, garvar Calle, det är lika kul fortfarande och jag ser inget slut på karriären än. Jag kör nog några år till.

 

Sköna besked från en omtyckt och säker lagkapten. 

 

 

Magnusson

 

 

 


Copyright © 2017 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se