Föreningen

Sommarnytt från Hammarby Bandy


Sommar och sol men i Hammarby Bandy kämpar vi vidare!

 

Vi ser fram emot en efterlängtad ledighet vilket vi hoppas att alla våra supporters också får njuta av. De senaste dagarna har vi ordnat laguppställningen i form av styrelse och kansli, satt ramarna för Zinkentältet och energin är på topp!

 

Som vi berättade på vår årsstämma har vi dock ett riktigt tufft ekonomiskt läge och behöver all hjälp som går att få för att komma på grön kvist – och det brinner i knutarna! På stämman beskrev vi detta år som ”Vinna eller försvinna”.

 

I klubben har vi lagt en tuff budget med stora kostnadsnedskärningar för att få ordning på vår ekonomi. Trots det har vi kanske den mest spännande truppen på flera år!

 

Har du möjlighet att värva någon du träffar på semestern till ett säsongskort, vår kampanj ”1000 ger 1000” eller kanske en sponsor så ökar våra chanser att ta oss förbi våra akuta svårigheter och då lovar vi fantastiska bandymatcher på vårt älskade Zinken!

 

Vi lanserar nu en omröstning på hemsidan om vilken färg vi ska ha på hemmatröjan! Grönt eller vitt? Omröstningen pågår t o m den 15 september och går att nå på denna länk. Första träningsmatchen spelar vi redan om sex veckor!

 

Tillsammans är vi starka!
Forza Bajen!

 

Frågor, tips, kritik och uppmuntran vill vi ha i massor!
anders.hagbo@hammarbybandy.se
jan.henriksson@q-gruppen.se
patric.rubin@hammarbybandy.se


Copyright © 2017 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se