Herrlaget

Två poäng mot Sirius efter sen vändning


Hammarby kunde till sist bärga två poäng på Studenternas efter en sen vändning mot Sirius där slutresultatet till slut skrevs till 3-5 (2-0). Målen gjordes av Christoffer Fagerström (3), Robin Sundin samt Jesper Jonsson. 

 

Första halvlek glömmer vi. Hammarby hade mycket boll men skapade egentligen ingenting mot ett lågt stående Sirius som kunde kontra och deras 2-0 ledning var inte alls orättvis. En tråkig skada fick vi tyvärr uppleva. Det var den  gamle Hammarbybekantingen August Elebring som krockade med Pizzoni och fick en rejäl smäll i huvudet/nacken. Rapporterna efteråt gav dock lugnande besked, August mådde förhållandevis bra och vi hoppas på snabbt tillfrisknande.

 

I andra halvlek skruvade Hammarby upp farten och blev mer distinkta i sitt spel. Robin Sundin reducerade på hörna innan Sirius utökade på en kontring vilket fick igång Christoffer Fagerström. På egen hand reducerade han till 2-3 och kvitterade på en snygg framspelning av Adam Gilljam. Jesper Jonsson drog in en hörna i åttioåttonde innan Fager avslutade showen med att elegant lyfta in 5-3.  Det blev seger till slut mot ett vilt kämpande Sirius som till slut inte orkade stå emot. Nu väntar IFK Vänersborg på lördagen på Zinken kl 14.00.

 

Magnusson


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se