Redaktionellt

Valberedningens förslag till ledamöter i Hammarby Bandy AB inför bolagsstämma


Ordförande + 5 ledamöter

Jan Henriksson, omval, ordförande
VD för Q-gruppen. Ledamot sedan många år, ordförande sedan 1 år.

Patrik Holmsten , omval
Arbetar som controller på SAS. Ledamot sedan 1 år.

Anders Gidrup, nyval
Är ledamot i Svenska Bandyförbundets tävlingskommitté och har ett stort nätverk i svensk bandy. Har en lång bakgrund inom Försvarsmakten, omskolad till polis och numera säkerhetschef vid Locum AB med ansvar för sjukhusen inom Stockholms läns landsting.

Claes Bergström, nyval
En tidigare bandyspelande Östgöte. Föddes in i bandyn via far som var spelare och ledare i BK Derby, spelade bandy upp till A-lagsnivå parallellt med fotboll i BK Kenty, växlade sedan över till innebandy och var i ett flertal år spelare, spelande tränare och tränare i IBK Succé som pendlande mellan div.1 och dåvarande Elitserie. Jobbar civilt mer för-säljning och har gjort så i drygt 20 år, mestadels som lärare/coach i försäljning på bolag som Monster.se, MTG/Viasat och Securitas. Har varit Bajare sedan 70-talet och ses oftast på Zinkens läktare

Johan Wimmergren, nyval

Inköpschef på Folksam sedan 7år. Har jobbat i ledande befattningar inom inköp och försäljning i snart 20 år med affärer och ekonomi som en röd tråd. Hammarbyare sedan barnsben och älskar bandy allt sedan jag själv spelade i IK Viljan under hela sin ungdomstid.                 

Viktor Brolin, nyval
Arbetar inom finansbranschen och driver eget företag. Har de senaste åren arbetat främst med ledarskap inom försäljning. Spelade baseboll ca 10 år, tävlar numera endast i schack.


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se