Redaktionellt

Valberedningens förslag till ledamöter i Hammarby IF Bandy inför årsmöte


FÖRSLAG TILL STYRELSEN FÖR HAMMARBY IF BANDY 2018/19

Stadgan säger att ledamöter föreslås för en mandatperiod på 2 år, förutom ordföranden som föreslås på ett år. Ledamöterna fördelar olika arbetsuppgifter sinsemellan. Styrelsen ska bestå av en ordförande och 7-9 ledamöter. Valberedningen har valt att föreslå en maxstorlek (1+9), eftersom arbetsuppgifterna är många och intresset har varit glädjande stort.

FÖRSLAGET

Anders Gidrup, ordförande (nyval 1 år)
Uppväxt på Tingvalla isstadion med IF Boltic som moderklubb och morbror Bengt ”Pinnen” Ramström som stor förebild. Är ledamot i Svenska Bandyförbundets tävlingskommitté och har ett stort nätverk i svensk bandy. Har en lång bakgrund inom Försvarsmakten, omskolad till polis och numera säkerhetschef vid Locum AB med ansvar för sjukhusen inom Stockholms läns landsting. Familj med två döttrar, varav den yngsta spelar bandy.

Per Dalin, (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Är kassör i föreningen. Förälder till två bandyspelande ungdomar. Har varit ledare i ungdomslag inom klubben i många år. Arbetar som ekonomichef.

Carin Jahn (nyval 2 år)
Är nyligen pensionerad domare i Kammarrätten. Har ett stort Hammarbyhjärta, där bandyn har en särskild plats. Har ett förflutet som fritidspolitiker i Stockholms stad med särskild inriktning på idrotts- och stadsbyggnadsfrågor. Är gympaledare för barn- och flickgrupper i GK Hermes.

Fredrik Nyman (nyval 2 år)
Bandyskolad i Wettershaga GoiF (numera SIF Norrtelje). Hammarbyskolad på Ringvägenläktaren på Zinkensdamm. Har två barn i ungdomsverksamheten och två syskon i seniorverksamheten. Är tränare för klubbens 08-spelare. Arbetar som konsult inom e-handel, onlinemarknadsföring och kommunikation.

Jonna Nyman ledamot (nu adjungerad, nyval 2 år)
Spelare och motor i Hammarby Bandys damlag. Tidigare tränare för klubbens 04-spelare. Engagerad i mycket på Zinken och kring klubben.

Thomas Olsson ledamot (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Nuvarande ledamot. Har tidigare varit kassör. Har många års erfarenhet från styrelsearbete i idrottsföreningar. Under yrkeslivet olika chefsbefattningar inom Posten.

Jens Sjöberg (nyval 2 år)
Idrottsbakgrund från både bandy och ishockey i Hammarby. Ett år kvar på utbildning som Sport Manager på GIH. Arbetar som ungdomshockeytränare, samt administrativt på tidningen Borätt.


Pär Steen
(nyval 2 år)
Jobbar med inköp i byggvaruhandeln. Tidigare ordförande i Skogås handbollsförening. Har ett stort intresse för idrott som upplevelse.

Andreas Vernervinge (nyval 2 år)
Jobbar som Head of AR på ett medelstort företag i Stockholm. Har spelat bandy i Sandviken fram till U17-nivån. Hammarbysupporter sedan tidigt. Har en bror, som nu spelar allsvensk bandy i Ljusdal. 

Kristina Öijer (omval 2 år)
Nuvarande ledamot, ansvar för materialfrågor mm. Har varit ungdomsledare i klubben i många år, bland annat som lagledare i sonens tidigare lag. Engagerad i cateringverksamheten under herrelitseriematcherna och är matchsekreterare på ungdomsmatcher.


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se