Herrlaget

Viktig info inför premiären


 

 

Äntligen är det premiär på Zinken! På onsdag kväll kommer nykomlingen Frillesås BK hit och drar igång säsongen på Södermalm.

 

Zinkentältet står på kortsidan som vanligt men tyvärr har vi inte fått några rättigheter för starköl ännu men det finns folköl, kaffe och godis. Dessutom är Peppes foodtruck på plats. Peppe som i vanliga fall har en Italiensk restaurang i Hägersten har Stockholms godaste pasta i sin truck. Testa får ni se. Det blir också tränarintervjuer och tävlingar som vanligt. Dessutom är alla barn välkomna in i tältet.

 

 

Vi rekommenderar följande krogar före match, i paus och efter match: Zinkens krog, Platini, Krukan, Pancho Villa, Dovas och Stinsen. Här kan ni stödja oss genom att betala en tia mer för ölen. Pengar som går oavkortat till Hammarby Bandy. OBS: När ni kommer tillbaka efter pausen så ber vi er visa biljetten eller säsongskortet. Givetvis är ni också välkomna in i tältet i paus.

 

 

På läktaren kommer klacken byta sida den här säsongen och stå på huvudläktaren närmast Tanto. Bortalagets fans står på läktaren på Ringvägen vid lilla entrén. Holgerläktaren står för övrigt där den alltid har stått och befolkas som vanligt av den lite tyngre ligan av fansen.

 

Köp matchprogram. Precis som förra säsongen så ger vi ut ett späckat säsongsprogram med alla info du behöver och intervjuer med spelare, ledare och fans. Priset är 40 kr och för insticket som är ges ut varje match med aktuell info 20 kr.

 

Souvenirer kommer att säljas i Zinkentältet denna säsong. Vi har halsdukar , mössor och signerade försäsongströjor och en del annat smått och gott.
Köp biljetter i förköp. Det är billigare och ni slipper köer.
Grindarna öppnar 17.30. Välkomna!

 

 

Magnusson


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se