Herrlaget

Vill du jobba i Hammarby Bandys styrelse?


 

Vi behöver fler krafter som kan och vill hjälpa till och utveckla vår grönvita klubb på Söder till en ännu större och starkare idrottsförening för barn, ungdomar och seniorer. Du som ofta eller ibland går på Hammarby Bandys matcher och följer antingen bara seniorlaget, damlaget eller också ungdomslagen är en viktig person för vår klubb. Dina tankar om hur vi kan bli ännu bättre för bandyn och för alla aktiva och supportrar är värdefulla!

 

Du är lika välkommen oavsett om du vill jobba med bandyskolans organisation, ekonomin, ungdomsbandyns utveckling, eventen kring elitseriematcherna, sponsring, kommunikation på olika sätt eller att sprida bandyn till fler aktiva.

 

Styrelsen möts ungefär en gång per månad och däremellan har man ofta någon eller några uppgifter att jobba med. Alla jobbar ideellt och man gör så mycket man kan, vill och hinner i samarbete med sina styrelsekollegor och andra bajare.

 

Är du intresserad eller känner någon annan som är det. Kontakta oss i valberedningen: Jens Göthberg, Lennart Hjalmarsson och Helene Lindstrand. Årsmötet är i juni, men vi tänkte oss ha en styrelseuppsättning klar i början av maj.

 

Grönvita hälsningar,

Helene
helene.lindstrand@hammarbybandy.se
072-569 88 40

Jens
jens.gothberg@desert.se
070-418 51 06

 


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se